yapılışı:
- Tencereye sütü, nişastayı, toz şekeri, kakaoyu koyalım ve muhallebi kıvamına gelene kadar, karıştırarak pişirelim.
- Kapattıktan sonra 1 paket kremamızı ve minik parçalara ayırdığımız çikolatamızı muhallebimizin içerisine koyalım.
- 5-6 dakika blenderdan geçirip pürüzsüz bir krema elde edelim.
- Bir tabağa bisküvileri enlemesine 6 bisküviyi 2'li olarak dizelim.
- Biraz kakaolu kremamızdan üzerine ince bir şekilde dökelim ve yayalım.
- Tekrar bir kat bisküvi bu sırada muz parçaları ve bisküvi ve krema olarak malzemelerimiz bitene dek işleme bu şekilde devam edelim.
- Son olarak en üste kremanın kalanını da bisküvilerin üzerine döküp güzelce yayalım.
- Pastamız soğuduktan sonra buzdolabına koyalım ve 2-3 saat dinlendirelim.
- Kakaolu, bisküvili pastamızı dilediğiniz gibi süsleyip servis yapabilirsiniz
YORUM BIRAKMAYI UNUTMA!!
0 yorum:
Yorum Gönder